Ніякий директор не в змозі провести зміни, втілити ідеї без підтримки людей, які вірять у нього.

Я рада вітати шановних колег, учнів, випускників школи, а також їхніх батьків! За допомогою мого персонального блогу ми зможемо обмінюватися думками щодо подій у сфері освіти та нашого закладу.

середу, 21 жовтня 2015 р.

З учителями пенсійного віку укладатимуть однорічні контракти

Міносвіти вважає першочерговим завданням позбутись 20% вчителів 07.10.2015 07:47 З учителями пенсійного віку укладатимуть однорічні контракти та подовжуватимуть їх у разі необхідності Про це сказала на брифінгу в Укрінформі перший заступник міністра освіти та науки Інна Совсун. "На сьогодні найважливішим завданням, що перед нами стоїть і передбачається пакетом змін до законодавства, першим етапом переведення на контракт буде переведення на однорічний контракт осіб пенсійного віку", - сказала Совсун. На практиці, за її словами, це означатиме, що перевага надаватиметься вчителям непенсійного віку. "Якщо залишатимуться години, вільна ставка, потреба в додаткових викладачах, то щороку буде поновлюватися контракт з учителем пенсійного віку", - зазначила Совсун. Перший заступник міністра наголосила, що питання оновлення вчительського складу стоїть гостро, адже 20% викладачів у системі шкільної освіти - пенсійного віку.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2015/10/07/154727-minosvity-vvazhaye-pershochergovym-zavdannyam-pozbutys-20-vchyteliv

Немає коментарів:

Дописати коментар