Ніякий директор не в змозі провести зміни, втілити ідеї без підтримки людей, які вірять у нього.

Я рада вітати шановних колег, учнів, випускників школи, а також їхніх батьків! За допомогою мого персонального блогу ми зможемо обмінюватися думками щодо подій у сфері освіти та нашого закладу.

понеділок, 25 квітня 2016 р.

Актуальні аспекти польської вищої освіти

Відповіді на актуальні питання освіти в Польщі в інтерв’ю з засновником Програми «ОсвітаПоль»


Актуальні аспекти польської вищої освіти

Не так давно журналісти «5 каналу» відвідали столицю Польщі й особисто поспілкувалися з засновником та генеральним директором Польсько-української програми «ОсвітаПоль»Русланом Сорокою.
В контексті зростаючої зацікавленості українських абітурієнтів польською освітою та напередодні найвідповідальнішого періоду вступної кампанії 2016 року розмова з Русланом є дуже інформативною та цікавою. Запис інтерв’ю проходив у дуже гарному та знаковому місці для кожного польського освітянина – в бібліотеці Варшавського університету, що є символічним місцем польської культури та науки.
В інтерв’ю генеральний директор програми дає відповіді на багато питань, що виникають у майбутніх студентів та їх батьків, які розмірковують над здобуттям вищої освіти за кордоном, зокрема у Польщі. Наприклад, він розповідає про сьогоднішні реалії в системі європейської освіти, про перспективи працевлаштування студентів польських вишів на світовому ринку праці, про переваги співпраці з «ОсвітаПоль» та ін.

1 коментар:

  1. Польська вища освіта більш перспективна, особливо для нашої розвинутої української молоді!
    Саме тому раджу вступати до Польщі, а для цього - скористатись послугами центру вивчення і сертифікації польської мови Inozemna Mowa – допоможуть і мову вивчити, і визначитися із вибором навчального закладу, якщо потрібно, і екзамен на державний сертифікат здати можна.

    ВідповістиВидалити